Maak kennis met de cultuur en tradities van de bruisende hoofdstad Boedapest én de natuur van het Hongaarse platteland met onze op maat gesneden programma’s. U beslist wat u wilt, wij regelen het. Stadswandelingen rond diverse thema’s in Boedapest, natuurwandelingen door het natuurgebied langs de Donau of in het heuvelland rond het stadje Vác, een half uur van Boedapest vandaan, fietstochten op het Szentendre-eiland, uitstapjes in de Donaubocht met auto, fiets of boot. Ook verzorgen we concert- en theaterkaarten en andere reserveringen.
Verder bieden wij vlakbij Boedapest, in het barokke stadje Vác, een appartement
direct aan de Donau te huur aan. Het is geschikt voor twee tot zes personen en een perfecte uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen of voor mensen die een bezoek aan de hoofdstad willen combineren met wandelen en fietsen in de natuur.
Kijk bij onze rondleidingen en fietstochten door Boedapest of leg ons uw wensen voor uw reis voor, zodat we kunnen kijken of we daar een programma mee kunnen maken.

30 January 2013

Vernieuwde reisgids Hongarije

De 2013 editie van  het eboek 'Hongarije, meer dan een reisgids' van Henk Hirs is uit. Meer dan een reisgids, omdat het boek behalve praktische informatie zeer veel vertelt over de cultuur, geschiedenis en sociale ontwikkelingen van Hongarije. De nieuwe editie is uitgebreid met een groot aantal foto's, uitgebreidere en aanvullende informatie en nieuwe achtergrondverhalen. Net als de vorige editie is het  verkrijgbaar voor epub en kindle-ereaders. Tablet- en smartphonegebruikers kunnen de gids uiteraard ook op hun apparaat lezen. Zij zullen plezier hebben van de grote hoeveelheid links waarmee de lezer kan doorklikken naar nuttige internetsites en youtube-filmpjes. Een reisgids in je tablet of smartphone, makkelijker kan het haast niet: geen extra gewicht in de tas, en toch alle informatie zonder extra verbindingskosten zo bij de hand.

De gids kost € 9,50 en wie wil, kan zich voor dat geld ook op toekomstige updates abonneren. Kijk voor meer informatie en een voorproefje op onze boekenpagina.

No comments: