Een reis aan het voorbereiden naar Boedapest of Hongarije? Zakelijke of verhuisplannen? Een schoolproject?
Als voormalige correspondenten en gidsen helpen we u graag om wijs te worden uit dit land met zijn bewogen geschiedenis, boeiende cultuur en uitzonderlijke taal, via lezingen in kleiner en groter gezelschap of praktische hulp bij de organisatie van reizen. Daarnaast zijn we beschikbaar als reisbegeleiders.

30 January 2013

Vernieuwde reisgids Hongarije

De 2013 editie van  het eboek 'Hongarije, meer dan een reisgids' van Henk Hirs is uit. Meer dan een reisgids, omdat het boek behalve praktische informatie zeer veel vertelt over de cultuur, geschiedenis en sociale ontwikkelingen van Hongarije. De nieuwe editie is uitgebreid met een groot aantal foto's, uitgebreidere en aanvullende informatie en nieuwe achtergrondverhalen. Net als de vorige editie is het  verkrijgbaar voor epub en kindle-ereaders. Tablet- en smartphonegebruikers kunnen de gids uiteraard ook op hun apparaat lezen. Zij zullen plezier hebben van de grote hoeveelheid links waarmee de lezer kan doorklikken naar nuttige internetsites en youtube-filmpjes. Een reisgids in je tablet of smartphone, makkelijker kan het haast niet: geen extra gewicht in de tas, en toch alle informatie zonder extra verbindingskosten zo bij de hand.

De gids kost € 9,50 en wie wil, kan zich voor dat geld ook op toekomstige updates abonneren. Kijk voor meer informatie en een voorproefje op onze boekenpagina.

No comments: