Maak kennis met de cultuur en tradities van de bruisende hoofdstad Boedapest én de natuur van het Hongaarse platteland met onze op maat gesneden programma’s. U beslist wat u wilt, wij regelen het. Stadswandelingen rond diverse thema’s in Boedapest, natuurwandelingen door het natuurgebied langs de Donau of in het heuvelland rond het stadje Vác, een half uur van Boedapest vandaan, fietstochten op het Szentendre-eiland, uitstapjes in de Donaubocht met auto, fiets of boot. Ook verzorgen we concert- en theaterkaarten en andere reserveringen.
Verder bieden wij vlakbij Boedapest, in het barokke stadje Vác, een appartement
direct aan de Donau te huur aan. Het is geschikt voor twee tot zes personen en een perfecte uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen of voor mensen die een bezoek aan de hoofdstad willen combineren met wandelen en fietsen in de natuur.
Kijk bij onze rondleidingen en fietstochten door Boedapest of leg ons uw wensen voor uw reis voor, zodat we kunnen kijken of we daar een programma mee kunnen maken.

5 June 2016

Wat is er te doen in juni?

Interessante en mooie culturele shows en optredens in een ontspannen atmosfeer op de mooiste openluchtpodia van de stad, dat is de essentie van het traditionele Boedapest Zomerfestival. De locaties zijn het Open-lucht podium van het Margit Eiland, de Watertoren van het Margit Eiland en het podium in het  Városmajor Park in Boeda. De optredens zijn van zeer uiteenlopend van aard, van rock, jazz, en klassiek, tot opera, folklor, ballet en musical. Hoogtepunten deze maand zijn het openingsconcert op 10 juni door het  Nationaal Philharmonisch Orkest met romantische klassieken van Ravel, Gershwin en Dvorak, de opera La Traviata van Guiseppe Verdi, een jazz concert van Stacey Kent, en een Shakespearekomedie in het Engels door een Brits gezelschap. 
Voor uitgebreide informatie over wat er in juni te doen is in Boedapest zie de Uitkrant.

No comments: